Partners

Bootmotoren en motoronderhoud

Jordi Dom, de eigenaar van Antwerp Outboard Center, is een gedreven liefhebber van boten, motoren, snelheid en waterskiën. Zijn expertise in bootmotoren maakt hem een ware autoriteit op dit gebied.

De showroom van Antwerp Outboard Center in Olen doet dienst als thuisbasis voor Balanced Boat Technics. Hier kan je onze boten bewonderen en geniet je van hun volledige dienstverlening. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van diverse buitenboordmotor merken en beschikken over de benodigde hard- en software voor het uitlezen van moderne motoren. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt problemen identificeren.

Dankzij hun mobiele werkplaats kunnen ze ook ter plaatse kleinere en urgente reparaties uitvoeren, storingen opsporen en motoren nauwkeurig afstellen.

Jordi heeft de capaciteit om onze boten te voorzien van buitenboordmotoren van het baanbrekende merk Suzuki Marine, wat zorgt voor een innovatieve krachtbron die perfect bij onze boten past.

 

Visgids pelagisch vissen en opleiding Garmin

Igor Vucenic is dé Garmin Specialist. Doordat Igor zelf een uitstekend roofvisser is die vele uren op het water doorbrengt, kan hij veel nuttige tips geven aan de leergierige visser. Deze 'Mister Pelagic' heeft samen met Robert Xhofleer in 2020 'The Luremasters' gewonnen. In 2022 werd hij samen met Gunther Vandesande tweede op deze wedstrijd. Bovendien heeft het Nederlands record snoekbaars geruime tijd op zijn naam gestaan.

Igor is een echte specialist in de Garmin producten en beheerst als geen ander het pelagic vissen,  Ik ben dan ook fier om met hem samen te werken.

 

Ook als visgids is Igor werkzaam en kan je hem boeken via: Vissen met Igor