Over mij

Vissen en Elektronica, mijn passie

Van forel vissen naar roofvissen

Ik ben Tom Huygens en al van kindsaf aan gepassioneerd door vissen. Vanaf mijn kinderdagen ging ik samen met mijn grootvader en vader op forel vissen. De fascinatie voor de vissen bracht me later tot het vaste stok vissen en uiteindelijk, enkele jaren geleden, ontdekte ik mijn passie voor het roofvissen, voornamelijk vanop mijn visboot. Roofvissen vanop de boot bracht me niet alleen snelheid en avontuur, maar ook de rust van de natuur. Op het water kan ik ontsnappen uit de dagelijkse chaos en kan ik me echt ontspannen.

 

Elektronica en vissen vanop de boot komen samen

Naast mijn liefde voor het vissen, vormt elektronica een groot deel van mijn leven. Deze fascinatie heeft een stempel op mijn professionele carrière gezet. Ik heb mijn passie gevonden in het verenigen van elektronica met mijn liefde voor bootvissen. Deze combinatie maakt voor mij het plaatje compleet. Het mooie ervan is dat hoogwaardige elektronica en bootvissen hand in hand gaan en ik kan met beide zaken helpen.

 

Elektronica, boten en partners

Mijn opleiding in Elektronica, met een focus op Domotica/Immotica, heeft me de nodige vaardigheden gegeven om complexe elektrische circuits te ontwikkelen en elektronica te integreren in visboten. Om mijn kennis in bootmechanica te verbreden, ben ik onlangs gestart met een opleiding 'Bootmechanica', om een totaal inzicht van boten en toebehoren te verkrijgen.

Ik werk nauw samen met verschillende specialisten. Ontdek meer over onze partners en hoe we onze expertise bundelen om jouw viservaring te optimaliseren.

 

Deskundige begeleiding om jouw boot perfect uit te rusten

Bij Balanced Boat Technics staat een betrouwbaar advies centraal. Mijn achtergrond en passies hebben geleid tot een mix van expertise. Of het nu gaat om elektronica, bootvissen of het samenvoegen van beiden. Ik deel graag mijn kennis om mijn steentje bij te dragen aan verbeterde viservaring.