World Predator Classic voorbereidingen

Gepubliceerd op 2 juli 2023 om 10:41

Het komt dichter en dichter bij. Het is de laatste dag voor ons vertrek! Afgelopen maand hebben voornamelijk in het teken van het roofvissen vanop de boot gestaan. 

Het is een passie en we hebben al wat watertjes doorzwommen. Ik ben blij dat ik met Gunther op mijn Dreamfisher 503 made by Tinn-Silver kan meedoen.  Een eerste wedstrijd...

In plaats van de Evinrude e-tec 90pk motor die er nu ophangt, stond er eigenlijk een zwaardere motor op de planning, een Suzuki 140pk. Deze motor hebben we helaas niet meer kunnen monteren door tijdsgebrek. We hebben te laat beslist om dit te willen veranderen. Een motor veranderen doe je niet zomaar. Je moet kunnen oefenen om deze motor te leren kennen. Er komen toch wel wat extra vaarskills en ervaring bij kijken als je ineens met meer vermogen vaart. In ieder geval komt die er volgende keer wel op te hangen. Nu wordt het opboksen tegen het zwaardere geweld. 

Evinrude 90pk  te koop

Alsof er al niet genoeg bij de voorbereidingen komt kijken, deed afgelopen weekend de elektromotor het niet meer. Een geluk bij een ongeluk dat ik dealer ben van deze elektromotoren. Ik heb snel een nieuwe Minn Kota Terrova gemonteerd. De Minn Kota Ulterra wordt na de wedstrijd hersteld. 

Gelukkig zijn onze t-shirts wel op tijd toegekomen! 

De boot staat klaar. Nu mijn valies nog maken, auto inladen en baterijen opladen 💪

Bedankt aan onze sponsors: Illex Benelux, Gunki Benelux, Antwerp Outboard Center

Wish us luck 🍀🍀🍀

To be continued...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.