Dreamfisher made by Tinn-Silver

Ontdek de Perfecte Aluminium Visboot 

Dreamfisher alumunium visboten staan voor kwaliteit

Dreamfisher staat synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. De visboten van Dreamfisher zijn ontworpen met een scherp oog voor detail, zodat elke visser alle gemakken en functionaliteiten aan boord heeft voor een ultieme viservaring. Van fanatieke roofvissers tot enthousiaste sportvissers. 

Aluminium boot en zijn voordelen

Dreamfisher houdt vast aan de hoogste normen van vakmanschap en materialen. De boten zijn vervaardigd uit hoogwaardig, zeebestendig aluminium van 4/5mm dik, wat resulteert in een stevige en veelzijdige constructie die bestand is tegen de uitdagingen van het water. Met Dreamfisher kan je erop vertrouwen dat je een boot bezit die jarenlang meegaat en bestand is tegen de ruwste omstandigheden. Krachten die staal en polyester doen scheuren, zorgen bij aluminium slechts voor een vervorming. Ze zijn heel sterk en veilig!
Omdat de natuur ons dierbaar is, vinden we het een belangrijk weetje dat naast de lange levensduur, aluminium 100% recycleerbaar is. 

Jan Tinnemans en Tom Huygens Dreamfisher Belgiƫ
Showroom boot te koop, Dreamfisher 503

Stel jouw Dreamfisher boot naar wens samen

Bij Dreamfisher geloven we in het bieden van keuzevrijheid aan de klant. Of je nu op zoek bent naar specifieke kleuropties, extra accessoires of een unieke inrichting, Dreamfisher biedt tal van aanpassingsmogelijkheden. Samen met ons team bij Balanced Boat Technics, begeleiden we jou bij het personaliseren van je Dreamfisher boot zodat deze aan al je visserijbehoeften voldoet.

Een visboot die opvalt

Naast functionaliteit en kwaliteit zijn Dreamfisher boten ook ontworpen met een oog voor esthetiek. De strakke lijnen en moderne uitstraling maken van elke Dreamfisher boot een ware blikvanger op het water. Met een Dreamfisher boot steel je niet alleen de show, maar laat je ook zien dat je kiest voor topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Beleef onvergetelijke visserijavonturen met Dreamfisher

Bij Balanced Boat Technics zijn we trots om jou als visboot dealer te kunnen voorzien van Dreamfisher visboten, indien gewenst volledig uitgerust met de nieuwste bootelektronica om jouw viservaring naar een hoger niveau te tillen. Wij nodigen je uit om de wereld van Dreamfisher te ontdekken en samen met ons de ideale visboot te kiezen voor jouw avonturen op het water. Laat ons je begeleiden naar de visboot van je dromen en beleef onvergetelijke momenten op het water met Dreamfisher!

Dreamfisher 440

Dreamfisher made by Tinn-Silver 440

Dreamfisher 503

Dreamfisher made by Tinn-Silver 503

Dreamfisher 540

Dreamfisher 575

Dreamfisher made by Tinn-Silver 575